«

»

Meditatiebankje

MeditatiebankjeMeditatiebankje

De laatste dagen ben ik druk bezig geweest met het maken van een meditatie bankje. Tekeningen heb ik gevonden op innerned. http://www.TennesseeTitansJerseys.com Nou heb ik daar dankbaar gebruik van gemaakt. Enige opmerking welke ik heb op hun aanwijzingen is dat ik het zit vlak iets minder schuin zou doen. Het bankje was ik ook wel nodig. Vooral aangezien ik tijdens elke meditatie last kreeg van mijn benen (worden te veel afgeknepen) en mediteren niet gaat om een fysieke uithoudingstest. Op een stoel zitten had ook gekund maar dan kan ik minder goed in mijn meditatie wegzakken.

De productie

Van de week had ik dus het hout gekocht maar was ik vergeten om een verstekbak aan te schaffen.
Ik had beter kunnen wachten totdat ik dat gedaan had. Elke zaag snede werd steeds schuiner. Maar ik wou mijn bankje natuurlijk perfect hebben. Dit bleek een onmogelijke opgave en zo werd mijn bankje steeds korter en korter. Dus ging ik doen wat de meeste mannen doen, lekker foeteren. Zo zie je maar weer dat ik verantwoordelijkheid had moeten nemen en eerst een verstekbak had moeten kopen.

Aftermath

Uiteindelijk is het niet helemaal gegaan hoe ik het in gedachten had. Ook het uiterlijke resultaat had ik anders in gedachten. Maar functioneel is het wel perfect. Het bankje past precies boven mijn voeten en zo doende heb ik een zo optimaal mogelijke meditatie houding. Nadat ik mijn trots opzij had geschoven moest ik dan toch helaas de conclusie trekken dat ik toch gekregen heb wat ik zocht. De enige houding welke beter zou zijn is als ik op mijn voeten zat. Maar dit leverde weer pijnlijke voeten op. Dus missie geslaagd.

Conclusie

Als je te veel vrije tijd hebt, of graag zelf een meditatiebankje wilt maken is het een leuke bezigheid. Echter voor het geld hoef je het niet te doen. Want het stuk hout kost bijna net zo veel als een kant en klaar bankje. Kopen is dus handiger en je krijgt een gegarandeerde kwaliteit.

Mediteren

Dit bankje gebruik ik voor de bliksem meditatie houding. Voor meer informatie hier over zie de meditatie pagina.

Geef een reactie