«

»

Tibetan Meditation Incense

Tibetan Meditation Incense

Voor mensen welke met beide voeten op de grond willen mediteren is deze wierook zeer aan te raden. De Tibetan Meditation Incense (wierook) heeft een zware (maar niet super sterke) geur waar niks zweverig aan is. Hiermee is deze wierook zeer geschikt voor meditaties wanneer het moeilijk is om stil te worden van binnen. Dit komt doordat deze wierook net dat ene extra zetje geeft. De wierook zit in een mooie stevige kartonnen koker. Ze worden geproduceerd in de Budhist Herbal Research Centre in Potala (Tibet).cheap jerseys Net zoals de meeste andere Tibetaanse wieroken word de Tibetan Meditation Incense gemaakt van natuurlijk ingrediƫnten en kruiden welke in Tibet gevonden worden. Hierdoor heeft de wierook een zacht kruidige geur. In de verpakking zit ook een simpele Tibetaanse wierook brander. Aangezien deze branders niet overal te koop zijn is het dus handig dat je meteen een brander hebt waar de Tibetaanse meditatie wierook in past. Deze wierook is een kwaliteitsproduct waar geen chemische middelen aan toegevoegd worden.

Informatie
Soort: Tibetaans
Duur: 45 min
Aantal: 30 stuks
Geur: Aardend
Geslacht: Mannelijk

Geur ervaring

Een zachte zware (je voelt je er zwaarder door) diepe geur. Persoonlijk vindt ik het een fijne geur om diep te gaan mediteren. Ik zou de geur niet gebruiken voor kamer verfrissing aangezien de geur heel aanwezig kan zijn en de neiging heeft je te vloeren.

Oordeel

Dit is mijn wierook voor diepe meditaties. Om te beginnen met wierook is dit een minder geschikte geur. Zelf ben ik er wel mee begonnen, maar het duurde wel een aantal keer voordat ik deze geur kon waarderen. De Tibetan Meditation Incense is voornamelijk op effect gericht en werkt hier uitstekend voor.

Geef een reactie