«

»

Vrijheid

Vrijheid de moed om jezelf te zijnVrijheid is een boek wat gaat over hoe een persoon innerlijke vrijheid kan bereiken. Innerlijke vrijheid is een pad wat leid tot oplossingen van vele problemen. In de tekst word eerst omschreven hoe het komt dat mensen niet vrij zijn. Daarna wordt vervolgd met paden naar vrijheid. Ook staan er praktische verhalen in welke vertellen over sommige obstakels die tegen gekomen kunnen worden.

Het boek is redelijk eenvoudig geschreven en vergeleken met veel andere spirituele boeken makkelijk te volgen en te lezen. Het is niet erg spiritueel geschreven op het feit na dat je na het lezen de sleutel hebt tot vrijheid en geluk. Dit is iets wat ik persoonlijk waardeer omdat ik graag met beide voeten op de grond blijf en de eigenschap heb dat ik pas iets kan aannemen wanneer ik het duidelijk bevestigd zie.

De inhoud is samengesteld uit gesprekken met Osho welke omgezet zijn naar tekst. Osho was een persoon die altijd uit eigen ervaring sprak. Hij accepteerde dan ook alleen waarheden welke hij bevestigd zag in het leven.

Vrijheid is een mooi boek voor iedereen die meer grip op zijn leven wil hebben en zoekt naar een manier om zich zelf te kunnen zijn. De grappen en opbouw maken het een luchtige tekst welke makkelijk te lezen is. Voor mij persoonlijk heeft het nieuwe deuren geopend en ik hoop dan ook dat mensen die hier naar op zoek zijn, dit boek zullen vinden.

Titel Vrijheid
Autheur Osho
ISBN 978-90-5980-112-7
Nut 8
Moeilijkheid Laag
Cijfer 9

Geef een reactie